alcím

Gyalog Saint Jean Pied de Portból Santiago de Compostelába ... végül az óceánig

2011. július 28., csütörtök

Buenos dias

... hiaba, a sok lazazas utan megereztuk a 32 km-t, de sikeresen ideertunk Astorgaba. A legnagyobb melegben erkeztunk, majndem negykezlab. Az albergbe erve egy mosolygos lany fogad orommel es magyar szoval. Eszmeletlenul jol esett. O Dora az onkentes hospitalero. 4 agyas szobat kaptunk, tisztat, illatosat, es meg Tundenek es Csabinak is lefoglalhattuk :) ok ebben a pillanatban jottek meg.

A tegnapi Jezus alberghez meg megjegyeznem, hogy kiderult, a neve a hazibacsi utan Jezus, merthogy ot is igy neveztek a vicces szulei, megpedig abbol az apropobol, hogy karacsony napjan szuletett... Szoval aki talalkozni akar Jezussal a caminon, az ki ne hagyja Mazarifet...

Ma mar nagyon a halalomon voltam. Nagy volt a meleg es 16 km-en nem erintettunk telepulest, erre az egyik domb mogott a semmi kozepen egy ponyvas kis mennyorszagbol egy alter figura koszont: welcome in paradise! Egy csodas kis bufe-donativo- biolevekkel, keksz, csoki, gyumolcs... aaaaaaaaaannnyira jol esett. Ultunk, es mondom a Tibinek: Nem lehet, hogy mi mar meghaltunk? Tegnap Jezussal talalkoztunk ma meg a paradicsomban vagyunk :)))

Nehany photo, ha osszejon:

... de nem. Ezt nem hiszem el... valamiert nem olvassa be. Talan nem jo az usb. Inkabb megyek labat pihentetni. Holnap-holnaputan a legkemenyebb napok jonnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése